Location

Diepesteeg 1-A, 8081 PD Elburg
Adres Diepesteeg 1-A, 8081 PD Elburg

Naktuinbouw Elite certificering verlengd

Tree grower
Naktuinbouw-Elite-label-certificering

Naktuinbouw Elite certificering verlengd

Goed nieuws: na de Naktuinbouw Elite audit van enkele weken geleden, is onze Naktuinbouw Elite certificering weer verlengd!

Naast monitoring en controles gedurende het seizoen en de jaarlijkse audit voor Europese certificering, vindt er eens per drie jaar een uitgebreide Elite audit plaats. Tijdens deze audit wordt gekeken naar de borging van het kwaliteitssysteem inzake herkomst, vermeerdering, teelt en track & trace. Daarnaast is een risicoanalyse een wezenlijk onderdeel binnen de Elite certificering. Hierin zijn sleutelmomenten beschreven waar mogelijke risico’s kunnen ontstaan en hoe deze zijn afgezekerd.  

Doordat Fruitboomkwekerij Morren opnieuw voldoet aan de eisen van de Elite certificering, kan een hoger kwaliteitsniveau (Elite Grootfruit: bovenwettelijke plus op certificering) van het teeltmateriaal, voor zowel de appel- en perenbomen alsmede de onderstammen, gegarandeerd worden. Het plantmateriaal wordt afgeleverd met een Naktuinbouw Elite etiket. Onderstammen krijgen daarnaast nog een Naktuinbouw Elite certificaat.

Op deze manier doen wij er alles aan om een zo betrouwbaar en gezond mogelijke boom te leveren, waarmee de fruitteler een goede start mee kan maken in de boomgaard. De beste start in fruitproductie!

Recent Posts

Mazzotti-in-boomkwekerij

Vacature: allround medewerker boomkwekerij

Ben jij die handige Harry en alleskunner die wij zoeken? Kom eens langs voor een bakje koffie en maak kennis met Fruitbo
Read More
Foto-beurs-houten

De Fruitteelt Vakbeurs 2024

De tweejaarlijkse Fruitteelt Vakbeurs komt er weer aan. Op woensdag 24 en donderdag 25 januari 2024 verwelkomen wij u gr
Read More
This site is registered on wpml.org as a development site.